Novi Sad
23.01.2013.
14:59
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević oštro osuđuje vandalsko ponašanje nepoznatih počinilaca koji su u protekloj noći obili na  desetine automobila Novosađana.
  • biciklista

    24.01.2013 17:27
    ???
    zašto ne osudi 1.000-2.000 krađa bicikala svake godine, problem koji se ne rešava?
  • gargamel

    24.01.2013 10:58
    hajmo u sprecavanje
    Hajde Vucevicu digni grad na noge......dobro si poceo svoj gradonacelnicki status pa ni sada ne sumnjamo u tebe...
  • 24.01.2013 09:27
    Sramota i uzas na NN
    Uh, zaista tuzno. Obicna konstatacija stanja u Novom Sadu. A trebalo bi da bude ovako:
    -Preduzecemo hitne mere kako se ova razbojnistva ne bi ponavljala
    -Uvescemo pozornike u kriticnim delovima grada
    -Otvoricemo stanicu policije na Novom Naselju
    - Pojacacemo rasvetu u mracnim delovima Novog Naselja
    -Od sutra cemo gradjane Novog Naselja poceti da tretiramo kao gradjane prvog reda, zato sto oni imaju iste racune za komunalije kao i gradjani u centru grada, a tretman NN je nikakav
    -posle 10 godina zapustanja resili smo da ocistimo Novo Naselje od smeca i promenimo zardjale kontejnere

  • 24.01.2013 08:54
    Policiju na ulice!
  • gogolj

    24.01.2013 08:49
    sprega
    Meni su obili auto u centru grada između 14h i 15h, u plavoj zoni parkiranja, preko puta pošte! Posle sam čekala još pola sata da dođe policija, a za sve to vreme nijedan kontrolor Parking servisa se nije pojavio! Da li treba da verujem da je to slučajno! Staklo i montaža su me koštali oko 100 eura, polovno naravno, a za radio još nisam skupila pare. Naravno, pošteno platila parking kao što redovno plaćam i porez.
  • 24.01.2013 08:26
    Naš sugrađanin
    Evo i ja osuđujem. I smatram da to nije lepo. I dodajem - ts, ts, ts...
  • Oštećeni

    23.01.2013 23:34
    Predlažem
    Predlažem da se oštećenima isplati nadoknada štete od strane osobe koja je smislila slogan "Novi Sad bezbedan grad", ili od organizacije koja taj slogan promoviše/naplaćuje, ili od institucija kojoj građani Novog Sada plaćaju svakog meseca stavku SVN Novi Sad bezbedan grad. Siguran sam da ima još kandidata.
  • Gillan

    23.01.2013 22:48
    @Novosadjanka...
    Eeee, moja novosadjanko. Nema sanse da si novosadjanka, posto pravi novosadjanin ni u ludilu nije SNSovac.
    To sto si se maskirala, ne moz da sakrije koliko si zaludjena slatkim recima prerusenih radikala. Dzaba ti korektorsko umijece, ne vidis ti nista osim onoga sto ti poture pred nos... Zalosno.

    I mozes da branis ovog nesposobnog laktarosa kolko god hoces, za pametne ljude on ce uvek biti jad i beda.
  • 23.01.2013 22:21
    U komentarima je vrlo primetna ogromna podrska nasem gradonacelniku. Vidi se da ga narod ceni... Kad na neku vest ni ovi sto su placeni da hvale ne dodju, jer im se povraca, onda je jasno koliko je sati. Moja baba moze da verbalno osudjuje i daje svoje misljenje, tvoje je da radis nesto!
  • Inspektor Nagib

    23.01.2013 21:10
    hm...
    A jel ono na Naselju treba ona famozna policijska stanica da se otvori?

    Ko Skadar na Bojani!

    Ej, ajde me ne folirajte ni ti ni onaj bivši gradonačelnik. Zabole vas patka.

    Jbt, čime nas prskaju nije mi jasno?

    Koljite nas, ubijajte, kradite, čupajte nokte - mi ni da beknemo.
  • TT

    23.01.2013 21:03
    da...
    ma može on da osudi koliko hoće...
    a gde je pečat?
  • UJAK

    23.01.2013 20:50
    Nasilje ne vodi nigde i naravno da je za osudu. Huliganima nije mesto u Novom Sadu. Trebalo bi da bude vise policijskih patrola uvece po naseljima a verujem da ce gradonacelnik poraditi na tome.
  • Đura

    23.01.2013 20:18
    Sreća
    E neka si osudio.Samo šta imaju od toga oni vlasnici automobila?I to nije bilo obijanje već razbijanje automobila.Da li su uhapšeni oni koji su divljali pre nekoliko dana u somborskom bulevaru?Hoćemo imena i prezimena ovih koji divlaju po gradu i hoćemo da znamo da li su adekvatno kažnjeni.Od tvoje osude nikakve koristi.
  • Beba

    23.01.2013 19:48
    Pričalica..
    Svi naši političari lepo pričaju - ali samo pričaju.. Da budem iskrena nemam više ni tračka nade da može nešto na bolje da se promeni u ovoj jadnoj državi.
  • Bilmez

    23.01.2013 19:18
    Kamen mi pade sa srca: čovek osudio obijanje automobila! Željno očekujem njegove nove epohalne i dragocene osude: krađe šaht-poklopaca, blagi rast konzumiranja alkohola u redovima građanstva, kašnjenje vozova,prejako duvanje košave,predugačke redove u glavnoj pošti, podrigivanje na javnim mestima, bračne prevare, nedolično ponašanje pasa lutalica... i hiljadu drugih stvari koje nama i gradonačelniku remete san. Jedino nam još nije javio hoće li već jednom smeniti poslovodstvo Informatike zbog mangupske (što ostvarene što pokušane) pljačke građana na temu osiguranja.
  • 23.01.2013 18:13
    Vandali
    Pa gde su Pavličićeve kamere .Onolike novce je dao za bezbednost??? grada ,a dobili sve više i više kriminala.Treba njega propitati gde su novci građana Novog Sada.
  • Novosadjanka

    23.01.2013 18:07
    18:26 • 23.01.2013. Gillan
    Meni ne mogu da "letu", mogu da lete, ali mi ne lete, nemam viska novca za drogiranje. Ovaj gospodin nije moj gradonacelnik, nego gradonacelnik Novog Sada. Da naredi da se cesce patrolira po Novom nasleju, kako su juce tamo, tako ce sutra centar, Liman, Adice, Klisu, Kamenicu, Bocke, Ledince, Kac, Rumenku, i tako dalje, jer lopov se nikada ne vraca dva puta na isto mesto! I jos nesto, nazadnjak nisam hvala Bogu, mama me rodila normalnu, a ne retardiranu da hodam u rikverc, u svakom slucaju hvala Vama na svim ovim komplimentima, a da sam simpatizer SNS jesam, i ne krijem ,niti se stidim, za razliku od svih ovih dosadasnjih, oni rade za svoj narod!
  • Gillan

    23.01.2013 17:26
    @Novasadjanka (i ostali nazadnjaci)
    Tebi, kanda, letu zmajevi po kuhinji, a?
    Jel' TAJ TVOJ gradonacelnik? Jeste. Jel' moze da naredi da se cesce patrolira i da se bolje cuva Novo naselje? Moze.
    Dakle?
  • Novosadjanka

    23.01.2013 16:45
    -koja se vozi autobusom
    Ajmo svi sada da pljujemo Milosa, kako nije postavio policajce da cuvaju nase automobile, ajmo sada da kazemo kako Milos ima ruznu frizuru, posto videh gore da pise da ima ruzan glas...Ajmo Novi Sade, pljujte, niste odavno nista rekli. Ali volim kad vi bacate komentare sa tim vasim prostim recenicama, jer nemate adekvatne argumente protiv ovog coveka. Samo mu uzaludno trazite manu!
  • 23.01.2013 16:22
    54
    E, baš, neka si im rek'o, pa sad nek' vide šta će.

    I još ako je to rečeno onim Vučićevim tronutim glasom, ja sam neizmerno razdragan !
  • ZoranNS

    23.01.2013 16:05
    Nama ne trebaju kamere
    Nama ne trebaju kamere, one su bačena para reče Vučević, a sada osim fraza nije u stanju da obeća ništa što bi umirilo građane. Bitno je da mu je zameni Jelić i ostala ekipa pri ruci, a KO ŠIŠA građane do sledećih izbora.
  • Cica_NS

    23.01.2013 15:40
    kad je majmunu dosadno on sece usi i krpi dupe ...
    a ne javis se da osudis sto vrtic stoji nezavrsen, sto su redovi kod lekara kilometarski, sto trudnice ispadnu najgora sorta na svetu jer su trudne, sto su autobusi pretrpani, komunalci ne zalaze u delove grada koji nisu centar, sto na bulevaru Evrope u telepskom delu nema semafora, sto nam poslodavci zakidaju/ukidaju/ne daju, sto policije ima na kasicicu, sto nas potkradaju dzeparosi, marketi, odbornici!!! kola su ti bitnija! znam ja da je to necija imovina, ali daj prioritete!!
  • -

    23.01.2013 15:36
    -
    kada obijaju i pale jugice onda se niko ne oglasava.

    pre kojeg meseca su na nekoliko jugica baceni kokteli.
    javljena je vest samo za kola koja je koktel zakacio.
  • TT

    23.01.2013 15:33
    međutim
    vi opet ništa nećete uraditi ni po tom pitanju. Jer vaša komunalna policija ne sme da pozvoni, vaš pauk ne radi posle 21h i ne odnosi automobile sa ulaza u garaže, takođe sa trave ne odnosi posle 12h jer ne radi gradska inspekcija. Taksisti divljaju i iživljavaju se nad ljudima i saobraćajem, rade šta hoće Bukvalno. Policija se ni ne obazire i sležu ramenima govoreći da ne mogu ništa, kako za njih tako ni za automobile na travnjacima. Kad je pijačni dan ili utakmica, u gradu nastaje haos i odjednom propisi više ne važe. Tako kako čistite sneg, tako i sve drugo radite. vaš domet je da vaši osnovnoškolci, guslari i kosovari preprave postojeće ambleme i natpise u ćirilicu, i uvalite građanima rusko osiguranje putem prevare.
    U kažiprstu ste lepo odgovorili na pitanje u vezi sa vašim optužbama za kupovinu glasova od strane RDS rečenicom "nisu samo oni kupovali glasove".

    To je odgovor na nivou osmogodišnjeg deteta, ali ja od vas drugo i nisam očekivao a smešni su mi oni koji jesu.

  • 23.01.2013 15:26
    Ahahahahaaa, ahahahaaaaa, he he, hehehe, heheee...
    :-) :-)
    Hehehehee he he he heh eeee....
    :-)
  • Novonaseljeni

    23.01.2013 15:22
    Gradonačelniče,
    ne treba mi Vaša osuda ovog gnusnog nedela. Očekujem od Vas konkretne poteze i akciju. Želim da vidim Vaš pritisak na ministra policije i pravde. Očekujem da izdjstvujete konačno postavljenje šefa policije u gradu koji će nam odgovarati za svoj rad. Ako ne možete sami pozovite gradonačelnika Niša kkoji je u istoj poziciji kao naš Novi Sad pa se zajedno izborite za dobrobit građana. Za to ćete imati sigurno punu podršku nas građana.
    Ogorčeni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna